A vöröshagymát és a fokhagymát, a zellert, a sárgarépát, az édesburgonyát, a kelkáposztát megmossuk és, ha szükséges, meghámozzuk.
Mindegyiket felkockázzuk, majd sorban a serpenyőben felhevített olívaolajra dobjuk. A végén megsózzuk, felöntjük az alaplével, és közepes lángon 15 percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a konzervparadicsomot a levével együtt, valamint a gondosan leszűrt fehér és vörös babot.
További 15 percig főzzük, és pár perccel a főzési idő vége előtt beleszórjuk a tésztát is. A finomra aprított bazsalikommal és a parmezánnal megszórva tálaljuk.
Megjegyzés
Fotó: Tóth András
Stylist: Filep Kata
Helyszín: Kuktanoda
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.