A padlizsánt 180 fokon egészben 25 percig sütjük, majd megfordítjuk, és további 25 percig sütjük. Leszedjük a héját, és műanyag tésztaszűrőben lecsepegtetjük.
A tojássárgához kézi habverővel folyamatosan keverve apránként hozzáadagoljuk az olajat (akkor jó, ha olyan sűrű, hogy nem folyik le a habverőről). A kihűlt padlizsánt összetörjük, és a tojásos keverékhez adjuk, és habosra keverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk a minél apróbbra kockázott hagymát. Ízlés szerint friss vagy pirítós kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.