Elkészítés: Az alaprecept szerint elkészítjük a palacsintatésztát, és 8 palacsintát sütünk. A töltelékhez a túrót áttörjük. Az aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük a cukorral, beletesszük a kikapart vaníliát, és összedolgozzuk a túróval, valamint az aszalt gyümölcsökkel. Végül a fehérjehabot is lazán beleforgatjuk. A töltelékkel megtöltjük a palacsintákat, feltekerjük, kettévágjuk, majd kivajazott hőálló tálba tesszük. A krémhez a tojások fehérjét 2 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük a maradék cukorral. Beledolgozzuk a citromhéjat, a tejfölt, végül a fehérjehabot. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A krémet ráöntjük a palacsintákra, és a sütőben pirosra sütjük. A sütőből kivéve azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.