A húst felkockázzuk, a hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A zöldbabot jól megmossuk, majd 2-3 cm-es darabokra vagdaljuk, a burgonyát és a répát felkockázzuk-karikázzuk, a petrezselymet felaprítjuk.
Az olajat felhevítjük és a hagymát üvegesre pároljuk benne, hozzátesszük a kockára vágott húst, rövid ideig pirítjuk. Majd megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, meghintjük őrölt köménnyel, és beletesszük a babérlevelet, majd felöntjük 1,5 l vízzel, és lefedve főzzük.
A félig megpuhult húshoz adjuk hozzá a burgonyát, a répát és a zöldbabot, lefedjük és puhára főzzük.
A lisztből és a tejfölből/tejszínből habarást csinálunk. Behabarás után 5 percig forraljuk. Petrezselyemmel forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.