Elkészítés: A húst csíkokra vagy kis kockákra vágjuk. A hagymákat felaprítjuk és megdinszteljük, majd a hússal együtt pirítjuk még 10 percig. Ha megpirult, hozzáadjuk a magyaros fűszerkeveréket, a paprikát, a köményt, a borsot, a babérleveleket, a sót, és kevés vízzel felöntjük, majd 1/2 óráig pároljuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk, és jól lesütjük, majd a szalonnakockákat egy kis tálba szedjük. A szalonna zsírján a felszeletelt gombát megpirítjuk, és hozzáadjuk a húshoz. Beletesszük a borsót, a kockára vágott krumplit és a csipetkét, majd hosszú lére engedve puhára főzzük. Ha megfőtt, a tejszínnel és a liszttel behabarjuk, majd rátesszük a szalonnakockákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.