Elkészítés: A hagymát apró kockára vágom, ésolajon megdinsztelem. Rászórom a pirospaprikát (nyáron mehet bele egy kis paprika és paradicsom is), majd a kockára vágott krumplit, és egy picit megfuttatom. Felengedem vízzel úgy, hogy bőven ellepje, sózom, borsozom, aki szereti, egy kis ételízesítőt is tehet bele. Ha már majdnem megfőtt a krumpli, beletehetjük a virsit és a borsót. Ha már minden puha, jöhet a nokedli is. Én beleszaggatom, mert úgy finom szaftos, de lehet külön vízben is kifőzni és a végén belekeverni. Ha beleszaggatjátok, vigyázzatok, hogy azért maradjon egy kis lé, mert ha megáll a kanál benne, nem az igazi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.