Elkészítés: A vöröshagymát megtisztítjuk, majd finomra aprítjuk, így járunk el a fokhagymával is. A paradicsomokat megmossuk, aljukat x alakban bemetszük, egy tálba helyezzük őket. Forró vízzel leöntjük, majd utána könnyedén lehúzzuk a héjukat és felkockázzuk.
Egy edényben 2-3 evőkanál olívaolajat hevítünk, beletesszük a hagymát és a fokhagymát, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a csipet cukrot, sózzuk, fűszerezzük, és közepes lángon addig melegítjük, míg szétfőnek a paradicsomdarabok. Ekkor felöntjük a vízzel, újraforraljuk, botmixerrel pürésítjük.
Reszelt sajtra és pirítósdarabokra merve forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.