Az ajvárt simára keverjük 1,5 dl forrásban levő vízzel, majd a bulgurra öntjük és alaposan összeforgatjuk. A citrom levét kifacsarjuk, és a felét összekeverjük 2 ek olívaolajjal, valamint a passzírozott paradicsommal.
A paradicsomos folyadékot apránként a bulgurhoz adjuk, és minden adag után megvárjuk, hogy felszívja. Ezután legalább 4 órát pihentetjük, hogy megpuhuljon, majd a finomra vágott petrezselyemmel, 1 tk csilipehellyel és sóval, borssal ízesítjük.
Végül a maradék olívaolajat és citromlét összekeverjük. Megnedvesítjük vele a kezünket, és a bulgurt az ujjainkkal morzsolgatva fellazítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.