A felforrósított olívaolajba apróra vágott fokhagymát teszünk, beleborítjuk a sűrű paradicsomszószt, kevés vízzel felöntjük, jól elkeverjük. A felkockázott fetasajtot hozzákeverjük, és hevítjük, hogy beleolvadjon, majd oregánóval, sóval, borssal megszórjuk.
Hozzáadjuk a tigrisrákot – ha mélyhűtött árut veszünk, várjuk meg, amíg teljesen kiolvad –, és rövid ideig együtt főzzük.
A spagettitésztát forró vízben megfőzzük, leszűrjük, majd jól összekeverjük a tigrisrákkal és a paradicsomszósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.