A zsírjában sült zöldfűszeres kacsamájhoz szeletekre vágjuk a májat, magas falú edénybe tesszük, hogy a szeleteket a kacsazsír teljesen ellepje, megsütjük, majd sütés után, a tálra szedve fűszerezzük (megsózni a nyers szeleteket nem szabad, mert keményre sül tőle), szárított rozmaringot, majoránnát és kakukkfüvet szórunk rá.
A fokhagymás, spenótos, tejszínes öntethez kevés olívaolajat csorgatunk a magas falú serpenyőbe, egy deci vízzel hígítjuk, beletesszük a spenótot, s ha kissé megfonnyadt, belenyomunk egy-két gerezd fokhagymát, megsózzuk, beleöntjük a tejszínt és összeturmixoljuk, a végén kevés vajat adunk hozzá, hogy lágy, sima legyen az állaga.
A köretként szolgáló töltött batátacsónakokhoz az édesburgonyákat félbe vágjuk, héjával lefelé fordítva, kevés olívaolajjal meglocsolva, alufóliával lefedve sütőbe tesszük, miután megpuhult, a közepét kikanalazzuk. Kétfajta batátacsónakot készítünk, az egyik tölteléke vörös chedar sajtos, tejfölös, fokhagymás, a másiké fetasajtos, spenótos. A tölteléket összekeverve az édesburgonya közepéről kikanalazott masszával, visszatöltjük a mélyedésbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.