A zöldfűszeres csirkemellhez a petrezselyem zöldjét, a metélőhagymát és a rozmaringot apróra vágjuk. Az étolajat egy tálba öntjük, hozzákeverjük az apróra vágott zöldfűszereket és 2 csipet sót.
A csirkemellet megmossuk, felszeleteljük, majd az olajos pácba tesszük és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A pácolt csirkemellet teflonos bevonatú grill serpenyőben megsütjük.
Köretnek burgonyapürét készítünk: a burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.