A zsemlét hideg vízbe áztatjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, megdinszteljük a felforrósított olajon. Összedolgozzuk a kétféle darált húst, az újhagymát és a kinyomkodott zsemlét. Sózzuk, borsozzuk meg, majd nedves kézzel formázzunk a masszából apró gombócokat.
A paradicsomot tűzálló tálba öntjük. Hozzáadjuk a meghámozott, összezúzott fokhagymát, a meghámozott, felkockázott sárgarépát, a babért és a leöblített kakukkfű lecsipkedett leveleit.
Hozzáöntjük a vörösbort, és közepes lángon felforraljuk. A gombócokat egy tálba tesszük, alufóliával lefedjük, majd180 fokos sütőben kb. 45 percig sütjük. Kakukkfűvel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.