A húsgolyókhoz összekeverjük a darált húst, az apróra vágott vöröshagymát, a vízbe áztatott és kinyomkodott kenyeret, a tojást, ízesítjük sóval, borssal, köménnyel, majd kisebb gombócokat formázunk a masszából.
Lábasban vizet teszünk fel forrni, feloldjuk benne az ételízesítőt. A gombócokat puhára főzzük benne, majd lecsöpögtetjük.
A mártáshoz serpenyőben megpirítjuk a vöröshagymát és a gombát. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk pirospaprikával. Vizet öntünk hozzá, majd kb. 10 percig főzzük.
Ezután a tejfölben elkeverjük csomómentesre a lisztet, és hozzákeverjük a gombás mártáshoz. Összeforraljuk, majd a mártásba belehelyezzük a gombócokat, és pár percig még főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.