A darált húsból, a tojásból, a zsemlemorzsából és a fokhagymából pirospaprikával, sóval és borssal fűszerezve kis gombócokat készítünk, olajban szép pirosra sütjük.
Ráreszeljük a hagymát, szórunk rá egy kávéskanál pirospaprikát, egy csipet bazsalikomot és apróra vágott petrezselyemzöldet.
Hozzáadjuk a szeletelt gombát és a húsleveskockát, öntünk rá 2-3 dl vizet, és összefőzzük. Ha elkészült, belehabarjuk az Erős Pistát és a liszttel kikevert tejszínt vagy tejfölt. Nokedlivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.