A húsgombóchoz meghámozzuk a kétféle hagymát, majd finomra vágjuk, aztán megfonnyasztjuk néhány evőkanál felforrósított olívaolajon. Ha ezzel elkészültünk, kissé hagyjuk kihűlni, majd hozzáadjuk a darált húshoz a tojással és a fűszerekkel együtt. Alaposan összedolgozzuk az egészet, majd a masszából apró gombócokat formázunk. Ezután felforrósítunk egy kevés olívaolajat, majd kis adagokban aranyszínűre sütjük a gombócokat.
Közben a paradicsommártáshoz meghámozzuk a kétféle hagymát, azután finomra aprítjuk, majd megfonnyasztjuk mindet a felforrósított olívaolajon. Hozzáadjuk a konzerves paradicsomot a levével együtt, majd sózzuk és borsozzuk, ízesítjük rozmaringgal. Ezután felforraljuk, majd mérsékeljük a hőmérsékletét, és beletesszük a húsgombócokat. Lefedve kb. 30 perc alatt készre főzzük. Petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.