A hagymát felaprítjuk, az olajon 1 teáskanál sóval megpároljuk. Mielőtt pirulni kezdene, ráöntjük a lisztet, és sárgára pirítjuk. Fél liter hideg vízzel felöntjük, és csomómentesre keverjük.
Belekeverjük a fél centi széles csíkokra vágott káposztát a babérlevelekkel együtt, és 15 percen át pároljuk. Ekkor hozzáöntjük a megmosott rizst (ha előfőzött a rizs, akkor 10 perccel később), és megint 10 percig hagyjuk főni.
Hozzákeverjük a paradicsompürét és a köményt, felforraljuk, közben ízlés szerint megborsozzuk, megsózzuk és édesítjük. Ha túl savanyú, egy kevés vízben elkevert liszttel lágyítjuk az ízét.
Amikor elkészült, lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk a kétféle reszelt sajttal. Feltétként főtt tojást, fasírozottat vagy sült virslit kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.