Egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk a lereszelt fokhagymát, majd hozzáadjuk a darabolt paradicsomot. Felforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk friss bazsalikommal és oregánóval. A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, és összekeverjük a paradicsomszósszal.
A húst felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk. A mozzarellát felszeleteljük, és a beborítjuk vele csirkét, majd mindet 1-2 szelet baconbe tekerjük.
A húst kiolajozott tepsibe tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben lefedve 30 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és tovább 10 perc alatt pirosra sütjük.
A csirkét a paradicsomos tésztával tálaljuk, és megszórjuk reszelt parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.