Előkészítés: Az élesztőt 1,5 dl langyos vízbe morzsoljuk. A vajat felolvasztjuk. A lisztet mély tálba szitáljuk, hozzáöntjük az élesztős vizet, a vajat, egy csipet sót, és alaposan összedolgozzuk. Letakarjuk, és meleg helyen kb. 20 percig kelesztjük. A paradicsomot és a cukkinit megtisztítjuk, megmossuk, és karikákra vágjuk.
Elkészítés: Kivajazunk egy tepsit. A tésztát kissé átgyúrjuk, tepsi nagyságúra nyújtjuk, és a tepsibe nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen. A tésztát villával többször megszurkáljuk. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Cserépszerűen a tésztára rakjuk a paradicsomot és a cukkinit. Kissé megsózzuk, és rászórjuk a sajtot. A tojásokat elkeverjük a tejföllel és a zöldfűszerekkel, és ráöntjük a zöldségekre. A tortát a sütő alsó rácsán kb. 40 percig sütjük. Melegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.