Elkészítés: 1. A sütőt 220 fokra előmelegíteni. A parmezánt, lisztet és a fűszereket egy tányérban jól összekeverni. Tojást külön kikeverni.
2. A csirkemellfiléket először a kikevert tojásba, majd a parmezános keverékbe forgatni. A felesleget le kell szórni róla, félretenni. A tepsit ecsettel olajjal kikenni, ráfektetni a húst, kb. 15 percig a sütöben barnítani.
3. A vajat, fokhagymát petrezselymet, sót és borsot kikeverni. Ezzel a kenyérszeleteket bekenni. A csirkehúst a sütőben megfordítani, és a kimaradt, félretett keverékkel beszórni. A kenyérszeleteket mellé tenni, és további 10 percig sütni. Forrón tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.