A töltelékhez egy serpenyőben olajat forrósítunk, és fehéredésig pirítjuk benne a darált húst. Hozzáadjuk a megtisztított, felaprított vörös- és fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk.
Megszórjuk a liszttel, és főzzük 1-2 percig. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, az alaplevet, a Worchestershire-szószt és az oregánót. Felforraljuk, majd kis lángon fozzük, míg a hús félig megpuhul. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, lereszelt répát, és még 10 percig főzzük.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. Forró, sós vízben puhára főzzük, majd leszürjük. Összetörjük és hozzáadunk 2 ek vajat, a tejet és a lereszelt fokhagymát.
Egy hoálló tálat kikenünk a maradék vajjal, beleöntjük a húsos ragut, majd a tetejére simítjuk a burgonyát, és megszórjuk a sajttal. 190 fokon 35 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.