A raguhoz egy nagyobb lábasban hevítsük fel az olívaolajat, és pároljuk rajta üvegesre a kétféle, meghámozott, finomra vágott hagymát. A tűzről levéve hintsük meg a pirospaprikával, alaposan keverjük el, majd tegyük vissza a tűzre. Dobjuk rá a megmosott, felkockázott húst, és nagy lángon, kevergetve pirítsuk fehéredésig. Azután öntsük fel borral, és kevergetve főzzük addig, amíg az elpárolog.
Öntsük fel a húst egy kevés vízzel, majd adjuk hozzá a meghámozott, feldarabolt paradicsomot, a felkarikázott paprikát, a babérleveleket és a rozmaringágakat. Sózzuk, borsozzuk meg a ragut, és közepes lángon, folyamatosan pótolva az elpárolgott folyadékot főzzük puhára a húst. Ezután forgassuk bele a meghámozott, felkarikázott répát, és főzzük készre. Végül távolítsuk el belőle a babérleveleket és a rozmaringágakat.
A burgonyát hámozzuk meg, kockázzuk fel, és tegyük lábasba. Öntsük fel annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, sózzuk meg, és főzzük puhára. Szűrjük le, burgonyanyomóval törjük át, és hagyjuk kihűlni. Ezután keverjük el benne a tojássárgájákat és a tejet, majd ízesítsük némi sóval, borssal és frissen reszelt szerecsendióval.
Kanalazzuk a marharagut egy kivajazott tűzálló tálba, és habzsák segítségével nyomjuk rá a krumplipürét. Süssük a pitét a 180 fokra előmelegített sütőben addig, amíg a burgonyapüré el nem kezd megszilárdulni. Ekkor szórjuk meg a lereszelt parmezánnal, és süssük tovább addig, amíg a sajt megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.