Elkészítés: Az egészet természetesen legjobb kondérban, szabad tűzön főzni, de tűzhelyen sem lesz rossz!
Zsírjára pirítom a felkockázott szalonnát,
beleteszem és üvegesre párolom az apróra vágott hagymát, majd belekockázom a paradicsomot és a zöldpaprikát, 4 felé töröm a babérlevelet, s az egészet együtt megdinsztelem.
Megszórom igazi finom pirospaprikával, majd a kockára vágott marhalábszárat beleteszem, megkérgesítem, sózom, borsozom, és felöntöm 1 pohár vörösborral. Mikor ez félig megfőtt, a szintén kockára vágott főtt csülköt, az összetört fokhagymát beleteszem, vízzel és vörösborral hosszú lére engedem. Fedő alatt párolom tovább.
Közben – utána – egy külön edényben
megpörkölöm a tarhonyát, hozzáadom az előbbiekhez, és készre főzöm.
Tálalás előtt még felöntöm 1 deci vörösborral – a többit mellé fogyasztjuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.