Elkészítés: 1. A hagymát botmixerrel megzúzom, megpirítom, rádobom a fűszerezett halat, rácsepegtetem a citromot és megpirítom, főzöm szétesésig.
2. A rizst megpirítom felöntögetem vízzel, hozzáasom a leveskockát vagy a levesalapot, és tovább öntögetem vízzel (felszívja, felöntöm, felszívja, felöntöm...), hozzáadom a bort is.
3. A botmixeres zúzótálba beleszórom a tökmagot, a bazsalikomot, a snidlinget, a tökmagolajat, megpörgetem és rádobom a halra. Kicsit összepirítom.
4. A halat és a rízst összekeverem, összemelengetem, majd véget vetek neki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.