A krumplit megmosom és héjastól egyforma nagyobb darabokra vágom. Papírtörlőn leszikkasztom. Előveszek egy jókora méretű teflon serpenyőt, amiben a krumplidarabok egy sorban elférnek. Az olajat felforrósítom, az edénybe öntöm a krumplit, és erős lángon, fedő alatt tíz percig párolom, majd megforgatom és ismét befedem. Öt perc múlva a fedőt leveszem, és erős lángon tovább pirítom. Újabb öt perc múlva rászórom az ételízesítőt, a finomra vágott kaprot-petrezselyemzöldet, és gyorsan kevergetve egy-két percig tovább pirítom. Végül beleszórom a szétmorzsolt túrót, és befedem, de már nem forralom. Azonnal tálalom. Ki-ki a saját adagját tejföllel meglocsolja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.