A tojások sárgáját a margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejben felfuttatott élesztőt, a lisztet, és alaposan kidolgozzuk. 1 órán át hagyjuk kelni. A tésztát két részre osztjuk, az egyiket kinyújtjuk 2 cm vastagra, majd ezzel kibélelünk egy tepsit.
Áttörjük a túrót , és a porcukorral, a vaníliás cukorral, és a citrom reszelt héjával simára keverjük, majd belekeverjük a a 4 tojás felvert habját, és még egy evőkanál lisztet teszünk bele. Ezt a tepsiben lévő tésztára öntjük, majd befedjük a másik, 1 cm vastagra kinyújtott tésztalappal. Fél órát pihentetjük.
A pihentetés után 170 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve a túrós pitét még melegen meghintjük porcukorral, és kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.