A krémsajtot, a kockasajtot, a fetát és a tejfölt egy mély keverőtálba tesszük, majd konyhai robotgéppel összeturmixoljuk.
Ha a krém teljesen homogén, akkor hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, az őrölt borsot és felaprózott bazsalikomot. Ezután rövid időre a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízei.
Petrezselyemmel, snidlinggel vagy bazsalikomlevelekkel díszítjük közvetlenül a tálalás előtt.
A sajtkrémhez pirospaprikás stanglikat, kiflit, pirítóst, hámozott, és hasábokra vágott kígyóuborkát vagy szárzellert kínálhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.