A pilisi rizses hús elkészítéséhez a megtisztított és finomra vágott hagymát az olajon megpároljuk.
Rátesszük a kockára vágott sertéshúst, és zsírjára pirítjuk. Félrehúzzuk, majd megszórjuk pirospaprikával, megsózzuk és megborsozzuk. Felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a felaprított gombát, a paradicsomot, a paprikát és az összezúzott fokhagymát, majd fedő alatt 30 percig pároljuk.
Beletesszük az átmosott rizst, felöntjük 1/2 dl vízzel és kis lángon készre főzzük. Az elkészült rizses húst jénai tálba tesszük, megszórjuk a reszelt sajttal, majd sütőben 200 fokon, kb. 10 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.