A csirkemellet felkockázzuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük.
Egy mélyebb serpenyőben zsiradékot hevítünk, és megdinszteljük rajta a hagymát és a fokhagymát, aztán rátesszük a húst, és fehéredésig sütjük. Meghintjük a pirospaprikával, jól összekeverjük, és közepes lángon, fedő alatt puhára pároljuk. Ha kevés a szaft, egy fél deci forró vizet adhatunk hozzá.
A rizst kétszeres mennyiségű vízzel feltesszük főni, megsózzuk, majd közepes lángon, lefedve addig melegítjük, míg a víz elpárolog. Akkor az edényt betesszük a 80 fokra előmelegített sütőben, és 10-15 percig "dunsztoljuk" így a rizsszemek tökéeltesen átfőnek.
Ha elkészült a rizs, a kész húsos raguhoz forgatjuk, és meghintjük a parmezánnal, és azzal is összekeverjük. Amennyiben a tálalásra is hangsúly fektetnénk, akkor a még forró rizses húst kanalazzuk egy tálkába, nyomjuk jól bele, majd fordítsuk ki egy lapos tányérra, így a végeredmény ilyen látványos lesz, mint a képen!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.