A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A zöldségeket megmossuk, a paprikát kimagozzuk, a paradicsomot meghámozzuk, majd mindent felaprítjuk. A húst megmossuk, nagyobb falatnyi darabokra vágjuk. A sáfrányt 2 ek meleg vízbe áztatjuk.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Megfonnyasszuk rajta a pórét. Hozzáadjuk a húst, kissé megpirítjuk. A húshoz hozzákeverjük a rizst, a paprikát és a paradicsomot, felöntjük a sáfrányos vízzel és az alaplével. Megsózzuk, és puhára főzzük az egészet kb. 20 perc alatt.
Végül a rizses húshoz keverjük a borsót is, és addig főzzük, míg az alapanyagok teljesen puhák nem lesznek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.