A hagymát apróra, a húst kissebb kockákra vágjuk. Kevés olajon a hagymát üvegesre pároljuk, hozzádjuk a felkockázott húst, és együtt kavarjuk, ameddig a hús kifehéredik.
Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint megszórjuk pirospaprikával. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és közepes tűzön főzzük.
Amikor félig megpuhult a hús, hozzáadjuk a zöldborsót és a rizset. Egy kevés vízzel pótoljuk, hogy a rizs megduzzadjon. Lassú tűzön addig főzzük, mig a hús, a rizs és a zöldborsó is megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.