A karajt alaposan megmossuk, megszárítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, megsózzuk, megborsozzuk, és 2-3 percig a hagymával együtt rotyogtatjuk.
Ezután levesszük a tűzről, megszórjuk egy kevés ételízesítővel és petrezselyemmel, majd felönjük annyi vízzel, hogy a húst ellepje. Kb. 25 percig főzzük, majd hozzáadjuk a gombát, zöldborsót, sárgarépát és a csemege kukoricát.
Amikor már majdnem kész a zöldség és a hús, hozzáadjuk a rizst, és felöntjük vízzel (kb. kétszer annyival, mint a rizs mennyisége). Fedő alatt kb. 10 percig főzzük, majd a tűzről levéve hagyjuk, hogy a rizs megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.