Elkészítés: A bacont egy serpenyőben megpirítjuk, miután megpirult, kivesszük a serpenyőből és félrerakjuk.
Ugyanebben a serpenyőben olívaolajon magas hőfokon az összedarabolt gombákat megpirítjuk. Mielőtt készre pirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott chilit, kakukkfüvet, majd fokhagymát, legvégül frissen őrölt borssal és sóval ízesítjük, és hozzákeverjük a már megpirított bacont is.
A serpenyőben megpirítjuk a felszeletelt bagettek mindkét oldalát.
A megpirított bagettekre ráhalmozzuk a gombás egyveleget, és még melegen tálaljuk, fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.