A bacont és a sonkát kockára vágjuk, a paprikákat felszeleteljük, a paradicsomot nyolcadoljuk. A hagymákat pedig felaprítjuk.
Egy serpenyőben, kevés olajon megsütjük a hagymát, a szalonnát és a sonkát.
A tojásokat felverjük, a sajtot lereszeljük, amelynek felét a tojáshoz adjuk, majd sózzuk, borsozzuk, összekeverjük.
A tojást a serpenyőbe öntjük, szórunk rá pirospaprikát, oreganot, olívabogyót, majd a megmaradt sajtot. Tálaláskor bazsalikommal és csilivel díszítjük. Bruschettával vagy pirítóssal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.