A tojást villával felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A vajat felkockázzuk, és közepes lángon, tapadásmentes serpenyőben felolvasztjuk, majd ráöntjük a tojást.
Amíg a tojás sül, egy lapáttal alányúlva ellenőrizzük, hogy az alja egybefüggően megszilárdult-e. Ha igen, átfordítjuk a másik oldalára. (De ne szárítsuk ki!) Ha elkészült, levesszük a tűzről és néhány percig állni hagyjuk.
A friss petrezselymet, a koktélparadicsomokat és a feta sajtot apróra vágjuk, majd ezek nagy részét rászorjuk az omllettre. Az omlettet félbe hajtjuk, a tetejére pedig rászórjuk a maradék sajtot, paradicsomot és petrezselymet. Pirítós kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.