A paradicsomos-gombás omlett elkészítéséhez az újhagymát és a gombát megtisztítjuk. Az újhagymát finomra vágjuk, a gombát felszeleteljük.
Egy serpenyőben a felforrósítutt olajon megfonnyasszuk a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, és közepes lángon addig pároljuk, amíg a felesleges nedvesség elpárolog. Közben a paradicsomot megmossuk, cikkekre vágjuk, majd a gombához forgatjuk.
Egy tálban a tojásokat habosra keverjük a tejszínnel, megsózzuk, és beleszórjuk a felaprított petrezselymet és elkeverjük. A zöldségekre öntjük, és addig sütjük, míg a keverék kezd megszilárdulni. Fa lapáttal óvatosan megfordítjuk meg, majd további néhány percig sütjük az omlettet. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.