A spenótot megtisztítjuk, 2 percre forrásban lévő sós vízbe tesszük, majd leszűrjük, és alaposan kinyomkodjuk.
A tojásokat habosra keverjük a tejszínnel, majd sóval és borssal ízesítjük. A fetát felaprítjuk, a paradicsomot megmossuk, majd félbevágjuk.
Egy serpenyőben közepes lángon felforrósítunk egy kevés olívaolajat, hozzáöntjük a tojás negyedét, belekeverjük a spenót és a feta negyedét. Keverés nélkül addig sütjük, míg a tojás alja megszilárdul, de a teteje még kissé lágy marad. Levesszük a tűzről, és tányérra csúsztatva melegen tartjuk. Ugyanígy kisütjük a többi omlettet is. Az omletteket félbehajtva, paradicsommal és egy kevés felkarikázott snidlinggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.