A tojásokat villával felverjük, hozzáadjuk a lisztet, a tejet, beleszórjuk az összes fűszert, a zúzott fokhagymát meg a sütőport, és együtt jó habosra felverjük.
Előveszünk egy jó nagy serpenyőt, és az olajat belecsorgatjuk. Felforrósítjuk, majd a tojásos masszát beleöntjük. Levesszük a tűzről.
Beledobáljuk a félbevágott paradicsomokat, majd a serpenyőt 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
15 perc alatt jól átsütjük. Megszórjuk a reszelt sajttal, hagyjuk, hogy ráolvadjon, majd megszórjuk aprított petrezselyemmel és/vagy bazsalikommal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.