Megtisztítjuk és feldaraboljuk a gombát, megmossuk és félbevágjuk a koktélparadicsomokat.
Felforrósítjuk az olívaolajat, rászórjuk a gombát és a paradicsomot, sóval, borssal és finomra aprított petrezselyemzölddel ízesítjük. Gyakran megkevergetve néhány perc alatt megpároljuk.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájukat kikeverjük 8 ek vízzel. A fehérjéket kemény habbá verjük, összeforgatjuk a kétféle masszát, majd olajjal kikent, forró serpenyőbenmegsütjük az omlettet. Végül elosztjuk rajta a paradicsomos gombát, valamint a leöblített, megszárított rukkolát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.