A húst hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt, a habját leszedjük. Beletesszük a répákat, a zellert (és zellerleveleket), az apróra vágott karalábét, a felszeletelt gombát, a paradicsomot, a paprikát, a karfiolt, a hagymát és puhára főzzük. Közben babérlevéllel, sóval és borssal ízesítjük.
A galuskához a csirkemájat felaprítjuk, hozzáadjuka zsírt, a lisztet, a tojást, a sót, a borsot, késhegynyi fahéjat és annyi zsemlemorzsát, hogy szaggatható legyen. Jól összekeverjük. A levesbe szaggatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.