Elkészítés: A kávéhoz keverjük a likőrt, és a mandulás amaretti puszedliket egyenként belemártjuk, majd üvegpoharak aljára rakunk néhányat.
A tojássárgáját a cukorral és a vaníliával kihabosítjuk, a fehérjét is külön felverjük kemény habbá. A kettőt összekeverjük óvatosan, és a krémsajthoz adjuk. Krémesre keverjük, és a mártott kekszre halmozunk a krémből. Ezután újra mártott keksz jön, majd megint krém.
Kakaót szitálunk rá, és hűtőben néhány órát pihentetjük.
Én pisztáciás marcipánbal is díszítettem a tetejét, de lehet bármivel díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.