A friss halakat megtisztítjuk. A halfejeket, farokrészt, kockára aprított vöröshagymát, friss paradicsomot, hegyes paprikát, haltejet, kevés ikrát annyi vízbe tesszük, hogy ellepje, megsózzuk és elkezdjük főzni.
Amikor megfőtt a halhúsokat kiszedjük, lecsontozzuk, majd visszatesszük a fazékba és a többi hozzávalóval összeturmixoljuk.
A halászlé alapot ismét felforraljuk, beletesszük az ikrát, a halászlé kockákat, megszórjuk az őrölt paprikával, ízesítjük a Ketchuppal, csiliszósszal.
Végül hozzáadjuk a 6-7 szelet halat és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd készre főzzük, közepes forralással.
Tálalás előtt pár csepp csiliolajat csepegtetünk a halászlébe, amitől szép színe lesz. A kifőzött gyufaszál tésztát külön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.