A megtisztított húst szárazra töröljük, csíkokra vágjuk, majd megsózzuk és megborsozzuk. Lisztet szórunk egy nagy tányérra, az olajat felforrósítjuk.
Összekeverjük a lisztet a sóval, a zúzott fokhagymával és a paprikával. Kis adagokban hozzáöntjük a hideg sört, és simára keverjük. Megforgatjuk a hússzeleteket a sima lisztben, majd mindet a sörtésztába márjuk.
A szeleteket óvatosan felforrósított olajba helyezzük, majd mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Sült burgonyával, salátával és citrommal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.