A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük a csomagoláson feltüntetettek szerint, leszűrjük, és olívaolajjal meglocsoljuk.
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A kelbimbót félbe, a gombát pedig négybe vágjuk. A pulykamellet falatnyi darabokra vágjuk.
Egy serpenyőben felhevítünk kevés olajat, rádobjuk a hagymát, néhányszor átkeverjük. Hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, rozmaringot szórunk rá.
Beletesszük a kelbimbót és a gombát is, átpirítjuk, majd felöntjük a borral. Pár perc alatt készre pároljuk. Beletesszük a tésztát is, átkeverjük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.