1 ek vajon, magas hőmérsékleten megpirítjuk a meghámozott, felaprított hagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk a rizst és a fehérbort, és összekeverjük.
Felöntjük egy merőkanál húsleves-alaplével, a hőmérsékletet alacsonyra vesszük, és folyamatos keverés mellett főzni kezdjük a rizst, miközben apránként hozzáadjuk a maradék levest. Akkor jó a rizottó, ha a rizs fogkemény marad, ezt kb. 20 perc alatt érjük el. Megsózzuk, megborsozzuk, mad hozzáadjuk a maradék vajat és a parmezánt. Ha nem elég krémes, tehetünk még hozzá egy kevés húslevest vagy forró vizet.
A pulykahúst felkockázzuk. Egy serpenyőben egy kevés olajon, ízlés szerint megsózva, megborsozva megpirítjuk, majd félretesszük.
Az alaposan megmosott, felcsíkozott spenótot egy másik serpenyőben egy kevés vajon néhány perc alatt megpároljuk. A rizottót a spenóttal és a húskockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.