A fokhagymát megpucoljuk. A spenótot megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük.
Egy lábasban, kevés forró olajon megfonnyasztjuk a spenótot, majd áttört fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük, majd a tejszínnel felöntjük.
A pulykamell szeleteket befűszerezzük. Egy seprenyőben olajat hevítünk, majd magas hőfokon a hús mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Egy hőállótál aljába tesszük a tejszínes-fokhagymás spenótot, ráhelyezzük a húst, és a felkockázott kecskesajtot. 200 fokos, előmelegített sütőben 10-12 perc alatt összesütjük, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.