A pulykamellfilét megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. Megsózzuk, és meghempergetjük a lisztben, a felvert tojásban, azután pedig az apróra tört kukoricapehellyel elvegyített zsemlemorzsában. A húscsíkokat ropogósra sütjük a felforrósított olajban.
A megmosott paradicsomot és uborkát hajszálvékonyan felkarikázzuk. A tejfölt simára keverjük a megtisztított, átnyomott fokhagymával, valamint egy kevés sóval.
Száraz serpenyőben megmelegítjük a tortillalapokat néhány perc alatt, ezután elrendezzük rajtuk a rántott pulykafalatokat a paradicsom- és uborkakarikákkal együtt, és rájuk kanalazzuk a fokhagymás tejfölt.
Végül mindet feltekerjük, és meghintjük egy kevés durvára tört fekete borssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.