A tésztát főzzük meg a csomagolásán található utasításnak megfelelően, majd szűrjük le.
A húst tisztítsuk meg és csíkozzuk fel, pirítsuk meg a serpenyőben felforrósított olajon, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pirítsuk meg a felszeletelt hagymát a borsóval, a feldarabolt gombával és répával együtt, majd öntsünk alá egy kevés vizet, és pároljuk kb. 5 percig.
Melegítsük össze a húst a zöldségekkel, majd adjuk hozzá a tejszínben csomómentesre kevert keményítőt, és főzzük fel. Sózzuk és borsozzuk meg ízlés szerint, és tálaljuk a tésztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.