A gombát megtisztítjuk, leöblítjük és félbevágjuk. A hagymát meghámozzuk, vékony cikkekre vágjuk.
A húst megmossuk, szárazra töröljük, felkockázzuk. Felhevítjük az olajat, és két adagban, erős lángon pirítjuk rajta a húst kb. 5-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, kivesszük, majd a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a hagymát és a gombát.
Visszahelyezzük az edénybe a húst, megszórjuk a liszttel, és kevergetve lepirítjuk. Felöntjük a tejjel, felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, valamint az ételízesítőt, és lefedve főzzük néhány percig.
A répát megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk, a raguhoz adjuk, majd további 10 percig főzzük. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.