A darált húst elkeverem a barbecue szósszal, az aprított petrezselyemmel, sózom, borsozom, majd tetszőleges méretű golyókat formázok belőle, úgy hogy a közepükbe egy egy kocka mozzarellát teszek.
A megformázott golyókat, megforgatom gluténmentes zsemlemorzsában, és egy sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatom őket.
190 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütöm.
Ízlés szerint friss salátával, főzelékkel, rizzsel forrón tálalom. Jó étvágyat!
Megjegyzés
A fasírt gluénmentesen is nagyon finom. Könnyen gyorsan összedobható és a mozzarella a közepén egyedivé teszi!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.