Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, karikára vágjuk. A szalonnaszeleteket feldaraboljuk, az egyik felét a tál aljára rakjuk. A hagymát hosszú szeletekre vágjuk, és ennek a felét a szalonnára tesszük. Ezután következnek a krumplikarikák, majd 1 sor kolbászkarika és tojás. Sózzuk, ízesítjük, és a tetejére jöhet a tejföl.
Ezt a sorozást addig ismételjük, amíg a tál megtelik. (Alapanyagok közül csak a tojást kell megfőzni.) Sütőben megsütjük. A végén a tál tetejét levesszük, hogy egy kicsit megpiruljon a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.